lunes, 26 de mayo de 2014

Les mans: un fetitxe per a les dones

La veritat és que aquest post poc té a veure amb manicures, però sí amb les mans.
La icona fetitxista femenina per naturalesa són les mans.
Us fixeu a les dels nois? I si realment ens fixem (perquè jo em fixo, ho admeto), per què ells no les hi cuiden més?
Existeixen estudis científics (o més o menys) que parlen de l'atracció femenina per les mans, un fetitxe englobat dins dels parcialismes, i del que s'especula amb que la diferència entre el dit anular i l'índex pot indicar que l'home va estar més exposat a la testosterona durant la gestació i que per tant posseeix una virilitat major, llavors... quanta més diferència, sembla ser, que més ens atreuen (fins avui ho fèiem de forma inconscient, a partir d'avui ens fixarem en aquests detalls).
Es diu que la grandària del dit índex és directament proporcional a la grandària de l'òrgan sexual (cosa que desconeixia fins a iniciar aquest post) encara que sembla que aquesta afirmació és només un mite popular :-)
Deixant de costat aquesta ximpleria, és cert que moltes persones ens fixem a les mans, i ens atreuen.
Què ens atreu exactament? Les mans ens indiquen el tipus de treball que pot realitzar una persona, i fins i tot la seguretat que la mateixa té en una concreta situació (unes mans tremoloses o unes mans segures...), per tant va més enllà de la suavitat o el cuidades que es tinguin, són part de l'expressió del llenguatge corporal.
Per ser el tacte un dels sentits que més ens pot evocar estímuls sensuals, també les mans juguen un paper important dins dels jocs de seducció.
Què et sembla més important: la seva aparença o la seva textura, la seva expressió?

No hay comentarios:

Publicar un comentario